Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
85611
Players nickname
Ivan_Attor
Administrators nickname
Kizule_Macakk
Date
Jan 12, 2026
Time
00:00
Proofs
.

Ivanattor

Player
Player
Poštovani
Naime jesam ga postavio ali ne namjerno i administracija je upućena u to moze se vidjeti da sam poslao upit na "Kontaktiraj administraciju" te istu tu administraciju nazvao sa "Pozovi" za taj BA i da je odgovoreno sa "dolazim do vas" ali da admin nije došao tako da bih vas zamolio da pogledate u porukama da nije bilo namjerno, isto tako se moze vidjeti kad je postavljen taj panel i da uopce nije podignut u logovima ako se ne varam, isto tako panel je postavljen u jutarnjim satima a Ban sam dobio kako piše u 00:00 to je previše sati da ga ja ne pokupim ako sam ga već namjerno sakrio sto nisam, novi sam igrač i mislim da mi stvarno ne ide u korist da sakrijem panel I jos da ga ostavim cijeli taj dan a 6 dana Ban je stvarno previse.
Isto tako koliko znam admin treba snimati pa ako ste već fer i korektni vidjet cete kad je moj upit poslan i nek vam admin pošalje dio videja gdje odgovara ali ne dolazi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom