Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Coaa

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosjek online po danu: 4-5
5. Vaš Discord: coaa255
6. Vaše ingame ime: Milojko Yeager
7. Vaš ID: 2473

1. Lider za Nacionalnu Gardu
Lider Nacionalne Garde je osoba koja je zadužena za bezbednost države, pravilno komandovanje jedinicama i održavanje discipline unutar organizacije. Njegova uloga je da organizuje operacije, vodi računa o poštovanju RP pravila i da svojim ponašanjem i odlukama predstavlja primer profesionalnosti, autoriteta i odgovornosti.

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Razlog 1 – Iskustvo u RolePlay-u i poznavanje vojnih procedura

Posedujem iskustvo na RP serverima i dobro poznajem pravila Grand RP-a. Razumem način funkcionisanja Nacionalne Garde, lanac komandovanja i značaj discipline, što mi omogućava da organizaciju vodim realno i u skladu sa RP standardima.

Razlog 2 – Unapređenje strukture i discipline
Smatram da Nacionalna Garda mora imati jasnu hijerarhiju, redovne treninge i čvrstu, ali fer disciplinu. Kao lider bih radio na unapređenju unutrašnje organizacije, povećanju aktivnosti članova i boljoj koordinaciji sa ostalim državnim službama.

Razlog 3 – Odgovornost, posvećenost i timski rad
Svjestan sam odgovornosti koju nosi pozicija lidera Nacionalne Garde. Spreman sam da izdvojim vreme za organizaciju, budem aktivan u RP situacijama i pružim podršku članovima, uz poštovanje svih RP i serverskih pravila.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
RolePlay u Nacionalnoj Gardi može se poboljšati kroz redovne vojne treninge, realne RP simulacije i zajedničke akcije sa LSPD-om, FIB-om i EMS-om. Takođe, važno je da stariji članovi budu primer pravilnog RP-a i poštovanja hijerarhije.

Hvala na citanju aplikacije i zelim srecu ostalim kandidatima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom