Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Reklamiranje Drugog Projekta | Aldin_Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
76901
Players nickname
Teodor Grncarevski
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Sep 7, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/0Gt6uJq

Teodor Grncarevski-ITB

Player
Player
Dobar dan draga Administracijo. Zelim vam sretne praznike.Imam jednu molbu do Vas Administracijo,Znam sta sam uradio znam koliko sam nastetio svesan sam ali sada ni sam bio na vreme.I napravio sam veliku glupost znate sami vec, kajem se puno za to. svaki dan mi se igra na serveru sve vise i sve vise.No sta da radim to zavisi do vas. Pa, Drago Administracijo Izvinjavam se za to sto sam uradio znam mnogo sam pogresio ali to je bila moja nervoza sta da radim mnogo sam se iznervirao sto su me skemali i nisam imao na kamericu to i zato sam to uradio evo sada kazem kako je istina cela istina.I da vam kazem naiskrenie ako ocete da mi verujete mnogo mi nedostaje server, svaki dan ga mislim kako opet igram ali to je to. Ja bi vas zamolio od Srca ako mozete da mi skinete kaznu i obecavam da nece da se ponovi nista vishe ni jedno pravilo nec da prekrsim ni jedno, a u slucaju ne da bog da prekrsim bilo kakvo pravilo slobodno me banujete.Hvala vam sto ste pregledali zalbu i sto ste izdvlojili vremena za mene bash sam tuzan sada sto ne mogu da igram, mnogu bi ste me raspolozili ako bi mi skinuli kaznu bio bi zahvalan i bio bi sretan. Ali ako mi ne skinete kaznu, bio bi jos tuzni.Imajte te ljep dan cuva vas BOG. Dovidzenja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom