Dobro veče poštovana Administracijo,podnosim ovu žalbu jer smatram da administrator Kizule Macakk nije dobro procjenio navedenu situaciju.Naime ja sam dobio kaznu za G.P 6.15 tačnije pucanje bez brojanja radi toga što je meni igrač id 78755 došao sa leđa i uzeo štamparsku mašinu dok smo se mi kao što se vidi na pov-u aktivno pucali tjt. odbranjivali mašinu.Ja njega jesam ubio i vidi se na pov-u ali kako sam ja mogao znati da taj igrač 78755 nije bio jedan od onih što smo se pucali sa njima ili neko ko nas je pucao sa brda.Smatram da ja u ovoj situaciji nisam bio kriv.Na pov-u se vidi da je igrač 78755 došao goloruk na mašinu bez puške bez ičega čak bez pancira,i utrčao je i uzeo mašinu smatram da je igrač tu prekršio pravilo Fear RP jer se nije bojao za svoj život.Ako igrač 78755 nije bio dio te grupice sa kojom smo se pucali zašto on nije brojao,koliko ja znam i osoba koja krade mašinu mora odbrojavati nama.Još što se vidi na pov-u od igrača 78755 je da pov nije od početka nego da je tek od polovine jer se vidi da je on bio na pola puta do naše kuće od kada kreće sami pov.U ovoj situaciji dolazimo i do zaključka da se on možda već igrač 78755 pucao sa nama sa brda i samo sjeo u auto i krenuo do nas da uzme mašinu ,i da nije tako bilo stojim iza ovog svega što sam rekao i smatram da ja u ovoj rp situaciji nisam prekršio ništa.
Molim Administraciji da malo bolje i detaljnije pogledaju pov i procjene ovo situaciju.
Hvala
IME ŽALBE:
G.P 6.15 | 74110
Molim Administraciji da malo bolje i detaljnije pogledaju pov i procjene ovo situaciju.
Hvala
IME ŽALBE:
G.P 6.15 | 74110