Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
37623
Players nickname
Kevin Walker
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Jan 14, 2026
Time
23:50
Proofs
/

pravim sendvic

Player
Player
Dobro vece draga administracijo danas kao i svakog dana igrao sam grand zezao se i sprdao dok nisam ponovo usao u igricu u 23:30 izaslo mi je da sam dobio ban na 60 dana od strane Nikole Armanija kada sam usao da citam pravila pisalo je da je to pravilo koliko sam shvatio da ne mogu da trade-am i sell-am account ali ja to nisam radio jedino sto jesam i to cu potvrditi da sam dao bratu jer dana 10.1.2025. je bila jaka grmljavina i snezno vreme a ja nisam imao interneta skoro celog dana a u dnevnim nagradama sam bio u 42 dan dao sam bratu akaunt da mi pokupi nagradu ali nije,nije moglo da se pokupi pisalo je dan 1 i ja sam to prihvatio igrom slucaja kasnije oko 00:00 mi je dosao net i sve je bilo ful imam i dokaz da nisam imao interneta dana 10.1 discord mi je ,,veljkojovic" tu me mozete kontaktirati i pokaziti vam sliku gde nemam net dana 10.1.Nadam da cete me razumeti i ako ne barem mi skratiti ban.Hvala unapred :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom