Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal za G.P 6.22 | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10479
Players nickname
Matke_Reyli
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Dec 8, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/JNnRNXS

David Naudi

Player
Player
moje ime je Matke Reyli, ID 10479.

Ovim putem Vam se obraćam sa iskrenom molbom za razmatranje unban appeala na Grand RP RS serveru.
Banovan sam 8.12.2022. godine zbog pravila G.P 6.22 – krađa skladišta. Kaznu mi je izrekao tadašnji admin Ivkezz Obama, koji više nije deo administracije, a koliko mi je poznato, kasnije je i sam banovan.

Svestan sam da je ovo pravilo jedno od najtežih i da se za njega u pravilu ne daje unban. Ipak, dozvoljavam sebi da pokušam, jer verujem da moja situacija ipak zaslužuje da se sagleda sa ljudske strane.
U trenutku bana bio sam dete.

Rođen sam 15.05.2010. godine, što znači da sam u vreme bana imao 12 godina i 6 meseci. Nisam bio dovoljno zreo da u potpunosti shvatim težinu svojih postupaka, niti posledice koje one nose – ni po server, ni po zajednicu, ni po administraciju koja ulaže ogroman trud da sve funkcioniše kako treba.
Od tog dana do danas prošlo je 3 godine, 1 mesec i 7 dana.

Danas imam 15 godina, mnogo sam zreliji, odgovorniji i svesniji svojih grešaka. U ove tri godine sam se promenio kao osoba, naučio sam da poštujem pravila, autoritet i zajednicu, ne samo u igrama već i u stvarnom životu.
Ne pokušavam da opravdam ono što sam uradio. Krivica je moja i toga sam u potpunosti svestan. Ono što želim jeste da pokažem iskreno kajanje i spremnost da budem pozitivan član zajednice, ako mi se ikada pruži još jedna prilika.

Grand RP mi je bio više od servera – bio je mesto gde sam učio RP, komunikaciju i timski rad. Gubitak pristupa tom svetu bio je lekcija koju nikada neću zaboraviti.
Znam da pravila postoje s razlogom i da administracija mora biti stroga. Ipak, ako postoji i najmanja šansa da se moj slučaj razmotri kao izuzetak zbog godina u kojima sam bio, vremena koje je prošlo i mog iskrenog kajanja, bio bih neizmerno zahvalan.
Ako mi se ikada pruži nova prilika, obećavam da je nikada neću zloupotrebiti i da ću poštovati svako pravilo servera bez izuzetka.
Hvala Vam unapred na izdvojenom vremenu i razumevanju.
Srdačan pozdrav,

Matke Reyli
ID: 10479

Status
Not open for further replies.
Top Bottom