By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pravilo GP 4.1 glasi "4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (hakova, botova itd.) Ban 60 dana" na povu koji si ti presnimio se ne vidi nikakvo koristenje bilo kakvog softvera niti poruka koje mogu dokazat da sam ja povezan sa tim igram vec 2 godine na projektu i nikada nisam napravio neki takav kiks da nesto poput toga ucinim, a drugo gde ti vidis Rubiroza Lab discord server i otkud ti mozes znat koji je to server po ikoni koju server sadrzi... ?Jasno se vidi u povu kada igrac alt taba discord server po imenu "Rubiroza Lab" koji je ilegalan server zbog prodaje stvari, ukoliko je potrebno mogu dostaviti i ceo pov od 2 minute.
Searchaj pravilo 4.1 na forumu, discord serveri se vaze takodje, uostalom nije tesko promeniti naslov, a mogu znati server tako sto pise velikim slovima RUBIROZA LAB, u slucaju da je ovo bilo korisno, nema na cemu, karma cistaPravilo GP 4.1 glasi "4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (hakova, botova itd.) Ban 60 dana" na povu koji si ti presnimio se ne vidi nikakvo koristenje bilo kakvog softvera niti poruka koje mogu dokazat da sam ja povezan sa tim igram vec 2 godine na projektu i nikada nisam napravio neki takav kiks da nesto poput toga ucinim, a drugo gde ti vidis Rubiroza Lab discord server i otkud ti mozes znat koji je to server po ikoni koju server sadrzi... ?
Molim Administraciju da ne razmotri ovaj komentar pogresno i da mi ne izda upozorenje zbog Off Topica jer je zalba protiv mene ...
Razlika je sto je Admin u toj situaciji licno video server a ti si presnimio pov i ocigledno si ga editovao,montirao sto je lako uradit, ja znam da sam cist od bilo kakvih stvari poput te
Editovao, montirao? Tvoj ceo pov je skinut i bice uploadan pa cemo videti ko je editovo cak iako je ne moguce izeditovati ovako nesto i jos ti se vidi ime i id u povu...Razlika je sto je Admin u toj situaciji licno video server a ti si presnimio pov i ocigledno si ga editovao,montirao sto je lako uradit, ja znam da sam cist od bilo kakvih stvari poput te
Druze ovo ti nije CS 1.6 Facebook forum pa da pravis nekog budalomEditovao, montirao? Evo ga tvoj pov sa tvog kanala pa cemo videti, ti ga obrisi pa samog sebe izblamiraj
Samo ti ubedjuj sebe da je editovano, sve se jasno vidi u povu ukljucujuci ID i ime, ceo pov je dostavljen iako si ti obrisao stari i cutovo ga samo, pozzDruze ovo ti nije CS 1.6 Facebook forum pa da pravis nekog budalom
Brate to je presnimljen pov i montiranEvo ga ceo pov, jedna sekunda nije isecena![]()
Normalno da je presnimljen od tvog originalnog pova i uploadan u slucaju da ti obrises kao sto i jesi, ne placi vise svaki dokaz je na mestuBrate to je presnimljen pov i montiran
Pa sad si sam priznao da je moj POV Originalan, a i vec su me na GRP EN 1 kacili za slicnu stvar gde se na POVu video discord server koji je na njihovom snimku koji je bio editovan prikazan kao discord server Grand Shop pa je odbijeno jer je takvo vreme da je i stara baba u mogucnosti montirat video i izmenit ga, a i ovo je meni smesno sto citam i komentarisem ali ti radi kako mislis …Normalno da je presnimljen od tvog originalnog pova i uploadan u slucaju da ti obrises kao sto i jesi, ne placi vise svaki dokaz je na mestu
Emine ti si okej lik i sve naravno sad si za mene govno jer si strahinji unistio org ali brate ovaj njegov dokaz se vazi za 4.1Pa sad si sam priznao da je moj POV Originalan, a i vec su me na GRP EN 1 kacili za slicnu stvar gde se na POVu video discord server koji je na njihovom snimku koji je bio editovan prikazan kao discord server Grand Shop pa je odbijeno jer je takvo vreme da je i stara baba u mogucnosti montirat video i izmenit ga, a i ovo je meni smesno sto citam i komentarisem ali ti radi kako mislis …
dobro brate nek me kacu boli me kurac, nemaju dokaza samo meljete ….Emine ti si okej lik i sve naravno sad si za mene govno jer si strahinji unistio org ali brate ovaj njegov dokaz se vazi za 4.1
cekaj samo da admin pregleda i moli se da te banuje 60 dana moj drugar je na en 2 zbog ovakvog diskorda dobio permu
hvala bogu neko ovog Emina da reporta jebem ga u dupe ga jebemJasno se vidi u povu kada igrac alt taba discord server po imenu "Rubiroza Lab" koji je ilegalan server zbog prodaje stvari, ukoliko je potrebno mogu dostaviti i ceo pov od 2 minute.
Nikad sa tobom nisam imao rec niti sam ti uradio sta a ti se konstantno buljaris kada se nesto radi o meni, prvi se mesate u tudje poslove posle kad vas neko sjebe zbog toga vi pitate a sto nista ti nisam uradio …hvala bogu neko ovog Emina da reporta jebem ga u dupe ga jebem