Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
83828
Players nickname
Dejan Kurbla
Suspect ID
66812, 8927,53544
Date of violation
Jan 15, 2026
Time of violation
01:41
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=He_EvnEwzUY

DejanNeca

Player
Player
Podnosim zalbu na kauboje koji su me uhapsili bez ikakvog povoda, radio sam kancelariju i kreno sam sa plantaze , policija je naisla i udarili su me njihovim kolima,izasli su i uhapsili su me , bili su nepristojni i drski, rekli su da sam pokuso ubiti nekog guvernera na auto putu a ja sam samo zalivo plantazu i vozio sam moj stari dzip koji idi 150 km na sat.Jedan policajac je obucen u civilno odelo sto se vidi na snimku, drugi policajac je sa rozom frizurom i ponasa se kao kauboj a policajac 8927 me udaro sa lisicama na rukama...Dali je je ovo normalno ili nije ja neznam ali morate nesto preduzeti povodom ovog...ako sam pokuso ubiti guvernera onda neka dokaze to.Ljudi ovo nije normalno sta se desava,ovi ljudi ne rade posao policajca ,ovo je katastrofa sta se desava,Ja samo zelim da igram normalno igru, nisam kriminalac, cist sam, radim u familiji, muzem krave, sadim bundeve, radim kancelarije i zavrsavam B pass.Uzoran sam gradjanin Los Santosa, placam poreze i zivim normalno....razumem igrace koji su kriminalci pa se tako ponasaju ali policija da se ovako ponasa ja stvarno ne znam sta je ovo i sto dopustate takve stvari.Jos sam dobio kaznu od 500 hiljada dolara, za cega?...nista nisam kriv niti sam sta lose uradio.Uhapse te bez osnova, maltretiraju, vredjaju, dobijes batine i naplate ti kaznu od POLA miliona dolara, OMG jeli ovo zaista RP?

Last edited:

Nikola Verstappen

Server Administrator
Server Administrator

Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Molim vas da dostavite POV od pocetka situacije
( Zalite se na hapsenje bez razloga dostavite POV od pocetka situacije )

Imate rok 12 sati

DejanNeca

Player
Player
Hvala druze admine sto si me kaznio, sad mozes slobodno da mi stavis permanent ban...Ja necu propasti za 15 evra, igram 43-4 dana i hvala Bogu da je ne igram duze...ej uhapsi me i kaze da me hapsi za nepostovanje i vredjanje a posle u zatvoru kad su ga pitali za cega sam uhapsen on kaze zbog pokusaja ubistva guvernera a njegov kolega se smeje, neznaju moroni zbog cega su me uhapsili i jos mi napise kaznu od pola miliona(500 hiljada dolara, koja je to kazna, i to je tebi kao adminu ok...nema problema, majstore stavi mi perm ban i dovidjenja...gubljenje vremena i hvala sto ste me prosvetlili.

Nikola Verstappen

Server Administrator
Server Administrator
Nako Pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu

( Niste dostavili POV od pocetka situacije u zadatom roku samim tim zalba ce biti odbijena )
( Zalite se kako vas hapse samim tim morate dostaviti POV gde se vidi momenat kada vas zaustavljaju i da li imaju ic razlog )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom