Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58251
Players nickname
Vonzy Paranoid
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Oct 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/5PSWOja

Paco Marcola

Player
Player
Nisam siguran koliko je posto sansa da cu dobiti un ban ako ga zatrazim ali opet cu to uraditi jer nemogu opisati koliko sam zadovoljan sa satima provedenima u ovoj igrici koliko prijatelja sam stekao....Zato vas molim za jos 1 sansu...Inace volim rp ali se i dobro pucam,par tjedana (mozda 3 tjedna) prije Blackliste sam se krenio ponovno pucati(ici na evente)npr informal biz... I upoznao sam par ljudi koji cituju i priznaju to ali neznam kako ne dobiju ban...To sam prebrodio i nastavio igrati...Kada sam skuzio da nemogu pobjediti citere onda sam postao jedan od njih(to je bila greska i kajem se za to)...Kupio sam 1337 cheat na 7 dana i nadao sam se da necu dobit ban(kao i vecina citera)...To je bilo jako bezobrazno od mene (jer idalje ima onih poštenih igrača koji se trude nauciti pucati se)...Proslo je par mjeseci od kako ne igram... I vidim da mi igrica fali,Zato vas molim za jos 1 šansu...

Kajem se za sve...

I izvinjavam se svima koji su se živcirali radi mene...

LP...Poz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom