Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50597
Players nickname
MikiMic
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Sep 20, 2025
Time
12:00
Proofs
xxxx

Mihailo99

Player
Player
Postovana administracijo javljam se povodom unban appl za G.P: 1.4, ja nisam znao za pravilo G.P: 1.4 pravilo 3 naloga te sam slucajno napravio 3 nalog a taj nalog niti neznam id niti sam imo nikakvu interakciju sa igracima niti nista hteo da prekrsim to pravilo ja sam i posvetio sva svoja ulaganja na 50597 sa 3 naloga nisam imao nikakvu ni interakciju niti nista.

Gta grand-rp mi je predstavljao vazan dio svakodnevnice,ne samo kao priliku za uživanje u ulozi policajca ili kriminalca već i kao prostor u kojem sam dozivjeo nevjerojatna iskustva.
U znak svoje posvecenosti prema serveru, spreman sam prihvatiti dodatne uslove poput money wipe-a, kako bih pokazao odgovornost da postupim ispravno. Garantujem vam da se ovakve stvari nece vise dogadjati i da je ovo bila moja ne paznja(greska) i da sam shvatio u cemu sam pogresio.

Isto tako bih zelio reci da je moj dosadasnji doprinos serveru bio pozitivan, bez ozbiljnih prekrsaja osim navedenog, i nadam se da će i to biti uzeto u obzir pri razmatranju ove molbe.
Unaprijed zahvaljujem na vremenu koje ste izdvojili kako bi ste pregledali moju molbu. Nadam se Vašem razumijevanju i bilo kakvom znacima za UNBAN. U koliko su potrebni dodatni zahtevi,nemam nista protiv.Ja se nadam najboljem i neka mi je sa srecom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom