Aracım ile takım arkadaşlarımın yanına gitmek isterken diğer oyuncu gelip beni sabote etmesi ve bunun sonucunda diğer takım arkadaşların üzerine sürmüş gibi gözüktüğüm için ve o sırada event içerisinde olduğumuzdan dolayı ben. öldürmeleri normal ama diğer arkadaşın bana çarpması etik bir şey değil ve o sırada eventte olduğumuzu bilmnesine rağmen karç defa böyle şeyler yaptı ekstra onlarak ben o evente girip oyun içerisinde ödül almak için uğraşırken ödül almamı engellemiş oldu. bu arada karşı tarafın beni öldürmeden önce özür diledim ve bende kaynaklı bir şey olmadığına dair bilgi de verdim hatta video kaydımın olduğunu söyledim ben öldüğüme bir şey demiyorum sadece o arkadaşın bana bilerek çarpası sonucunda böyle bir olayın yaşanması benim için üzücü bir şeydir.
video içersinde sanki ben karşı takıma dair bir şey yapacakmışım gibi dursa da aslında ben kenara doğru gelip bana daha çarpmada bulunacak mı diye arkamı kontrol ederken halen çarpmaya devam ediyor olması kötü bir sonuç oldu. ben eventimden oldum
video içersinde sanki ben karşı takıma dair bir şey yapacakmışım gibi dursa da aslında ben kenara doğru gelip bana daha çarpmada bulunacak mı diye arkamı kontrol ederken halen çarpmaya devam ediyor olması kötü bir sonuç oldu. ben eventimden oldum