Postovana administracio dobio sam ban na vasem serveru skoro je proslo 2 godine od kako sam zadnji put igrao i voleo bi opet da zaigram na serveru jesam 2 puta dobio gp 1.1 stvarno mi je zao moj drug skojim sam bio dobar mi je ulazio na akaunt bio mi je upaljen sher na diskordu i nisam imao nameru da mu pokazem sifru slucajno sam upalio da se vidi sifra i on je to zapisao polako je krenuo da ulazi na moj nalog i da prebacuje male sume para pri pocetku nisam ni znao da mi je na nalogu postavio sam i link od zalbe ta zalba je bila posle mog unbana tad je navedeni igrac opet krenuo da mi ulazi na nalog jer smo tad bili u svadji i onda je otisao na black market dok ja nisam bio kuci i krenuo je da ubija random likove jedan od njih je postavio zalbu i posle toga sam dobio drugi ban ja se jako izvinjavam prihvatam money wipe ali nije bilo do mene bilo bi mi jako drago da opet zaigram na serveru jer stvarno bih bio veoma zahvalan.
Hvala na izdvojenom vremenu i ostavio sam link od zalbe kako me je igrac prijavio za ovo sto je moj drug uradio
Hvala na izdvojenom vremenu i ostavio sam link od zalbe kako me je igrac prijavio za ovo sto je moj drug uradio