Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresno donesena odluka I Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55662
Players nickname
Maria Zec
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jan 14, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1233656/

Maria Zec

Player
Player
Postovani Abrahame,

Ne slazem se s tvojom odlukom o povecanju mog bana sa 3 na 14 dana . Ne kazem da nisam trebala biti kaznjena ali nisam trebala dobiti povecanje kazne.

Na zalbi za povecanje moje kazne navedeno je: "Zar bi ja sad trebala mirno spavati dok me nazivaju pedofilom i prostitukom i da za bude minorno kažnjeno?"
Takodje je receno i ovo: "Ako zaista mislite da je ovo primjerena kazna za ovakve bljuvotine, gadarije i uvrede ovakvoga tipa, onda ćemo to da trpimo svaki dan iznova i da ćutimo jer kazne za ovo su toliko minimalne da više ne znam šta da kažem."

Audio Snimak kako Anja Hey sama moli da nju zovu dronfulja a ne fuksa: Vocaroo | Online voice recorder

Snimak kako Anja Hey plese i izvodi seksualne radnje ispred 20 muskaraca:
Anja Hey ID:
I ona se zali da je moja recenica tolika "gadarija" i "uvreda" prica kako su kazne male i da ce ona da cuti i trpi ovo svaki dan. A u slobodno vreme radi svakakve stvari koje je navela da su "bljuvotine" i "gadarije".

Zelim da se moje povecanje bana razmotri jer po ovome sto je napisala na zalbi i sto je radila su 2 razlicite price koje govore vise stvari. Na zalbi je pisala svakakve stvari koje je upravo sama radila pred 20 muskaraca i zali se za povecanje kazne a radi isto? Zasto se zali ako zeli da je tako oslovljavaju i tretiraju.

Zalba za povecanje kazne: Approved - Pogresno donesena odluka | Nikola Armanii
Snimak "gadarije":

Posle svega zelim da razmotrite moje smanjenje kazne jer mislim da nisam zasluzila 14 dana bana.

ZEC

Status
Not open for further replies.
Top Bottom