Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
76949
Players nickname
Toki Kazanova
Suspect ID
76949
Date of violation
Jan 15, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/cUK208IRzWg?si=k8xPDZOFNVreLnFQ

Toki Mic

Server Administrator
Server Administrator
Self-report – Prekršaj pravila 1.1 (Deljenje naloga)

Poštovana administracijo,

Želim da se samoinicijativno prijavim zbog kršenja pravila 1.1 – deljenje naloga.

U trenutku kada je došlo do prekršaja bio sam nov igrač i nisam bio upoznat sa ovim pravilom. Prekršaj nije napravljen namerno, niti sa ciljem da ostvarim bilo kakvu prednost.

Kada sam saznao za postojanje tog pravila, odmah sam uzeo svoj twink nalog nazad i od tog momenta sam počeo da igram samostalno na oba naloga, bez ikakvog daljeg kršenja pravila.

Moj twink nalog je ID 76955, a main nalog je ID 76949.

Twink nalog je već sankcionisan banom od 60 dana, što prihvatam, ali se sam prijavljujem i za main nalog kako bih bio potpuno iskren i transparentan prema administraciji.

Još jednom naglašavam da nije bilo loše namere, već neznanje zbog toga što sam tada bio nov na serveru. Nakon ovog slučaja sam detaljno proučio pravila i ovako nešto se više sigurno neće ponoviti.

Molim administraciju da uzme u obzir moju iskrenost, samoprijavljivanje i okolnosti pod kojima je došlo do prekršaja.

Hvala na razumevanju.

Srdačan pozdrav

Toki Kazanova 76949
Kazanova Toki 76955

Refko Navaro

Player
Player
Prenego pocnem gledati ispravite naslov.
U naslovu vaa fali koje pravilo krsite kao NPR G.P 1.1.
Rok za ispravku 14h.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom