Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Aplikacija za administratora | Ogi Stojic

Ogi Stojic

Player
Player

Informacije

1. Vaše ime IRL: Ognjen
  2. Vaše godine: 14
  3. Vremenska zona: GMT +1
  4. Od kada do kada ste inače in-game: 10:00 do 22:00 (uz pauze)
  5. Prosječna aktivnost po danu: 10+ sati
  6. Vaš Discord:stojkicq
  7. Vaše ingame ime: Ogi Stojic
  8. Vaš ID: 40227
  9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin? Želim postati asistent ili administrator jer smatram da imam dovoljno iskustva na serveru da doprinesem zajednici na višem nivou. Veoma sam aktivan, volim da pomažem igračima i želim da osiguram da se pravila servera poštuju kako bi svi imali kvalitetan RolePlay. Smatram da je administracija ključna za održavanje reda i želim biti deo tog tima.

2. Koje su vaše prednosti? Moja najveća prednost je visoka aktivnost i posvećenost. Veoma sam smiren, strpljiv i objektivan prilikom rešavanja konflikata. Odlično poznajem pravila servera i brzo učim nove sisteme. Takođe, komunikativan sam i uvek spreman na timski rad.

3. Koje su vaše najveće slabosti? Ponekad sam previše detaljan jer želim da svaka odluka bude 100% pravedna, što može oduzeti malo više vremena, ali smatram da je preciznost u administraciji važnija od brzine.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da, potpuno sam spreman da ostavim RP život po strani i posvetim se isključivo administratorskim dužnostima.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? Da, spreman sam da prodam svaki biznis koji posedujem u skladu sa pravilima servera.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne, trenutno nemam nikakvih privatnih obaveza koje bi me sprečile da budem maksimalno aktivan i posvećen radu.

Top Bottom