Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FEAR RP | Abraham Elkhabib, Kizule Macakk

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Administrators nickname
Kizule Macakk
Date
Jan 15, 2026
Time
09:56
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1233613

Tungsten

Player
Player
Postovani,

Rec je o zalbi Reviewed - G.P 6.15 | Kizule Macakk

Abraham Elkhabib je prihvatio i kaznjen sam za Fear RP na osnovu toga sto ako se pazljivo pogleda POV, vozio kola pa se popeo na krov, tek onda video da na kraju krova igraci pucaju na nekoga dole sa te strane (nikoga blizu masine), pritrcao i uzeo istu. Preciziracu da nisam bio naoruzan niti da je bilo koji clan iste familije uperio oruzije ili bio okrenut ka meni ili bio u blizini (tek nakon mog uzimanja masine zasta sam i okacio tuzbu za G.P. 6.15).

Koji je razlog sto sam kaznjen? Da li bi bili ljubazni da objasnite situaciju i kako se ponasati u istoj da ne bi bilo buduceg krsenja.
Ovo trazim da bih ja kao i ostali znali kako odigrati pravilno.

Krivo mi je sto nisam snimao ranije svaki kontakt sa ljudima kao i sa administracijom da bih vam dostavio da sam dobio odgovor da nikakva pravila ne krsim (ranije).

Ovde prosledjujem slicne ako ne i iste situacije gde sam kacen ili kacio igrace za G.P. 6.15 za kradju masine a na primer sam istom taktikom uzimao masinu. Niko od administracije nije nista nalik ovome mene kaznjavao. Sad izgleda da je ovo novo/staro pravilo za koje nisu bili upuceni ili je to zbog mene ali uredu.

Uvazavam vasu odluku kakva god ona bila samo vas molim za dve stvari da bilo koji administrator osim Abrahama pregleda ovu zalbu zbog (Reviewed - Fail RP | Abraham Elkhabib) kao i da mi/NAM igracima samo kazete na osnovu situacije i takodje situacija koje sam prilozio iznad koji je pravilan RP. Da znamo ubuduce i da RP bude zabavan da svima bude lepo i da se pravila ne krse.

Takodje se unapred izvinjavam ostalim administratorima koji su na drugim/prosilm tiketima odlucivali jer shvatam da se vase odluke krse sa odlukom AE...

Hvala unapred!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom