By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!D sync
Ako se administracija slaze, ja se ne bunim da igrac na ovaj nacin prikaze njegovu igru na tom eventu, svakako sam samo hteo videt trenutak kada je mene ubio… Ne znam sto je administracija trazila citav event
napisi od real forumMa kaznite ovog namerno nije dao momente koje mogu dovesti do bana, admin je trazio ceo pov a ne da salje videe od koji min pa da preskoci jedno 10ak min pa da opet salje momente...
A da se ti zaletis i skocis mi na jaja majmuneMa kaznite ovog namerno nije dao momente koje mogu dovesti do bana, admin je trazio ceo pov a ne da salje videe od koji min pa da preskoci jedno 10ak min pa da opet salje momente...
Opasan deckoA da se ti zaletis i skocis mi na jaja majmune
Sinovac , sta se gubis . Aj tisina rec da nisam cuoOpasan decko
Izvini bos nisam te prepoznao nemoj molim te tresu mi se dlake na mudimaSinovac , sta se gubis . Aj tisina rec da nisam cuo
Prvi ja koji sam ga pov reqo po snimcima kontam da nije jedan od tih a ti kao znas bas da je on isekao momente za ban ti si gledao iz njegove perspektive kako sedi za komp i igra eventMa kaznite ovog namerno nije dao momente koje mogu dovesti do bana, admin je trazio ceo pov a ne da salje videe od koji min pa da preskoci jedno 10ak min pa da opet salje momente...