pucanje bez brojanja
Milos Borge Senior Administrator Senior Administrator Joined Dec 9, 2024 Messages 1,514 Friday at 1:04 PM #2 Pregled žalbe u toku.
Milos Borge Senior Administrator Senior Administrator Joined Dec 9, 2024 Messages 1,514 Friday at 1:19 PM #3 Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljućiti ovu žalbu. Dostavite POV gde se čuje vas glas ! Za dostavljanje POV-a imate 14 sati.
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljućiti ovu žalbu. Dostavite POV gde se čuje vas glas ! Za dostavljanje POV-a imate 14 sati.
Ilija Blackk Player Player Joined Jan 2, 2025 Messages 183 Friday at 1:24 PM #4 stavi pov gde mi zaplenjujes auto na mom posedu i gde tvoj kolega puca na mene bez brojanja
Y Yoxszen Player Player Joined Dec 22, 2025 Messages 17 Saturday at 11:12 PM #5 ja se jasno cujem u povu molim pregledajte ponovo ako vas usi ne bole
Milos Borge Senior Administrator Senior Administrator Joined Dec 9, 2024 Messages 1,514 Yesterday at 7:44 AM #6 Nakon pregleda dokaza odlućio sam odbiti ovu žalbu. Niste dostavili POV gde se čuje vas glas u zadatom roku !
Nakon pregleda dokaza odlućio sam odbiti ovu žalbu. Niste dostavili POV gde se čuje vas glas u zadatom roku !