By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ljudu bez mozga trebali bi da se kazne, moje misljenjezeleo bi da vidim njegov pov posto je radio ili ba ili pucao kroz zidic a to nije dozvoljeno na ovom projektu.
Promeni taj shit redux pa se mozda nece syncatiaja dsync redux to nije projekat video molim da se igrac detaljno proveri jer ovo stvarno nije urdeu da se je nama 2ci obojici dsynco kao a da ne koristi nesto jos sa toga krova kad skaces padnes a ne kao samo da stojis ko ti u zraku zajebao si se maloevo i drugi pov da vidite da se je 2jici synco
brando je uvek u pravu.ako se syncas nekome ne znaci da ima sync redux
Nije ovo za vas...aja dsync redux to nije projekat video molim da se igrac detaljno proveri jer ovo stvarno nije urdeu da se je nama 2ci obojici dsynco kao a da ne koristi nesto jos sa toga krova kad skaces padnes a ne kao samo da stojis ko ti u zraku zajebao si se maloevo i drugi pov da vidite da se je 2jici synco
kolko sam ja cuo od ljudi sto su koristli to dsync redux je redux gde se tebi ljudi syncaju a ne gde se ti syncasaja dsync redux to nije projekat video molim da se igrac detaljno proveri jer ovo stvarno nije urdeu da se je nama 2ci obojici dsynco kao a da ne koristi nesto jos sa toga krova kad skaces padnes a ne kao samo da stojis ko ti u zraku zajebao si se maloevo i drugi pov da vidite da se je 2jici synco
Kolega Kila i kolega Garfilde , trebalo bi jednu Roleplay izjavu da napisete u vezi ove nestasne i bezruke ljude.kolko sam ja cuo od ljudi sto su koristli to dsync redux je redux gde se tebi ljudi syncaju a ne gde se ti syncas
aja dsync redux to nije projekat video molim da se igrac detaljno proveri jer ovo stvarno nije urdeu da se je nama 2ci obojici dsynco kao a da ne koristi nesto jos sa toga krova kad skaces padnes a ne kao samo da stojis ko ti u zraku zajebao si se maloevo i drugi pov da vidite da se je 2jici synco