A player I suspected of cheating suddenly came up to us and killed us.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!BI reported you because of RDM.Kendi ses kaydını neden kestin? Klibini neden düzenledin ki?
Ayrıca sizler bir medya ailesini hedef alıyorsunuz, elimizde bununla ilgili birçok kanıt var, her halükarda pişman olacaksınız. Eğer talep gelirse aile üyelerimi vurursanız, sizi öldürebilirim çünkü talep geldi. Eğer talep gelmezse, aile üyelerimi veya Bugatti'deki adamı vuramazsınız, sadece size arabayla çarptı diye ona iltifat edebilirsiniz, ama ateş edemezsiniz, bu benim ailemin sınırları.
(Ayrıca oyunda karakterimin neden hata verdiğini bilmiyorum, olayın bakış açısına sahip değilim ama normal şekilde ateş ediyorum lol)
BI reported you to RDM.Olayın gerçekleştiği anın görüntülerini buldum, bunu hile yapmadığıma dair kanıt olarak gösterebilirim.
u said here ( I SUSPECTED OF CHEATİNG ) Did u lost ur mind lmao 1 iqA player I suspected of cheating suddenly came up to us and killed us.
BI'd like you to read the title.Burada (HİLE YAPTIĞINDAN ŞÜPHELENİYORUM) dedin. Aklını mı kaçırdın, hahaha, 1 IQ