Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Ugljesa Rosse

Player
Player
Ime: Ugljesa
Pol: Muski.
Starost: 24
Rasa:Bela.
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Šabac
Otac: Mirko
Majka: Roksandra
Pol: Muski.
Težina: 85gk
Visina:191cm.
Boja očiju:crvena
Boja kose:crna.
Tetovaže: svuda po telu
Prednosti:spretan i pod pritiskom drugih ljudi, brz u izvrsenju zadataka, poznavanje i rukovanje oruzijem svih kalibara, dobar pucac.
Slabost:slab sa zivcima, nestrpljiv, sebican...

Životna priča: 200+ reči

Zovem se Uglješa i dolazim iz Šapca, grada na Savi koji je obeležio moje detinjstvo i oblikovao moj karakter. Odrastao sam u porodici koja me je učila poštenju, radu i poštovanju drugih ljudi. Kao dete bio sam radoznao, voleo sam da istražujem ulice svog kraja, igram se sa prijateljima i sanjam velike snove. Školski dani su me naučili disciplini, ali i važnosti prijateljstva, jer sam kroz zajedničke uspehe i greške shvatio koliko je podrška bitna. Tokom odrastanja, suočavao sam se sa izazovima koji su me učinili jačim i zrelijim. Naučio sam da neuspeh nije kraj, već prilika za učenje i napredak. Vremenom sam počeo da gradim svoje ciljeve, razmišljajući o budućnosti i mestu koje želim da zauzmem u svetu. Šabac je ostao moja sigurna luka, mesto gde se uvek vraćam i pronalazim mir. Danas sam osoba koja veruje u trud, strpljenje i iskrenost. Nosim sa sobom iskustva prošlosti i motivaciju za sutra, spreman da nastavim svoj put, učim nove stvari i gradim život na koji mogu biti ponosan. Verujem da me čekaju nove prilike, izazovi i ljudi, kroz koje ću rasti, doprinositi zajednici, čuvati svoje poreklo i sa ponosom predstavljati Šabac, dok korak po korak ostvarujem snove i lične pobede u budućim godinama života svog.

1. Uglješa može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretražuje,kupiti oružje sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama.
2. Uglješa može ici na 1vs2 jer je precizan i snalažljiv.
3. Uglješa može pretražiti ljude sa bilo koje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci.
4. Uglješa može slomiti kamericu sa /me /do / try komandama.
5. Uglješa moze voziti auto off-road do 60 km/h.

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom