Dobro vece postovana administracijo, ovim putem zelim da vam ukazem na nesto. Tog dana kada sam krenuo da igram GTA, ujedno i na ovom prelepom projektu, nisam imao svoj kupljen GTA V na ni jednoj platformi, kao ni Rockstar account. Tada sam bio pocetnik koji nista nije znao, kao i da ne smem da igram na tudjem rockstar nalogu. Tada su me moji drugari uveli u ovaj projekat i dan danas mi je bas drago zbog toga. Posle nekog vremena, ja sam kupio svoj GTA V na Steam, i ulogovao sam se na svoj stari rockstar nalog i nastavio da igram za sebe. Nakon nekog vremena napravio sam svoj twink. Nisam bio svestan da je to zabranjeno, jer nisam toliko dugo na projektu. Posle nekog vremena, to jest do skoro sam naucio dosta pravila i saznao ujedno da su twinkovi zabranjeni. Veoma mi je zao sto sam to uradio i svestan sam svojih gresaka, i u sebi znam da se iste greske vise nikada nece ponoviti. Dobio sam ban na 60 dana i prosto toliko volim grand, da ne mogu da izdrzim toliko bez njega i ovim putem vas jos jednom iskreno molim, da mi izadjete u susret, i ponovo ponavljam, svestan sam svojih gresaka i da tada nisam znao da ne smem raditi ove stvari koje sam napravio. Hvala vam na citanju i izdvojenom vremenu, puno mi znaci ako mi izadjete u susret. Hvala i pozdrav.