Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82833
Players nickname
Neymar Loney
Administrators nickname
Nikola Verstappen
Date
Jan 16, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/

Neymar jovic

Player
Player
Pozdrav mujo ili abrahame naime ja sam sada dobio ban za Pravilo Dogadjaja 1.7 u ovom pov requestu mi je prvo zatrazen pov kako sam ubio lika i dostavio sam pov i videlo se da je bio dsync onda mi je admin zatrazio pov celog event ja nisam imao bas sve zbog memorije na pc-u ali imam skoro sve nemam jedino kada me je lik ubio na informalu sto se moze videti u ovoj zalbi gore imam svaki kil i svaki hit na eventu zatim 16.1.2025 u 20:32 ja bivam teleportan od strane "milos borge" i pitao me da li pristajem na pc check i ja sam naravno rekao pristajem i on me je tu proveravao i kada smo dosli do kraja mi je rekao da sam proso pc check tako da mi nije jasno zasto sam dobio ban kada sam dostavio skoro sve jednio nisam imao kada me je lik ubio Hvala!

Neymar jovic

Player
Player
ja nisam mogao da snimam u kontinuitet zbog memorije jer kada mi se ugasi snimanje ja obrisem neki snimak i upalim opet sn imanje zato nema nekih delova a i u samoj zalbi jasno pise da je igrac zatrazio da vidi samo kako sam ga ubio hvala jos jednom

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Na osnovu pravila dogadjaja 1.7 igrac je u obavezi da ima POV / video dokaz od samog pocetka gdje se vidi ulaz na event do samog kraja eventa ,
Administrator u odnosu na sumnju ima pravo da zatrazi POV cjelog eventa sto je ovde slucaj , i obzirom da nisi dostavio to Administrator je donio ispravnu odluku
Kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom