Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal G.P 1.1 + G.P 1.4 | Micka Mic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74005
Players nickname
Baske Badnjar
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Jan 16, 2026
Time
21:52
Proofs
https://imgur.com/a/D194zRk

BaskeMersi

Player
Player
Postovana Administracijo ja znam svoju gresku koju sam napravio i sad cu vam i reci. Moj drug Panda Badnjar znam ga vec 4 godine i dobar sam sa njim i on je krenuo da igra na vasem serveru pa je onda zvao i mene da mu se pridruzim posto mu se bas svidelo, i ja sam zavoleo vas server igram ga svaki dan po 10+ sati pre nego sto sam uzeo svoj Rockstar,GTA 5 account on mi je dao posto nisam imao priliku da kupim. Dao mi je da igram u to vreme nisam znao nista on me je ucio pravila i kako se GTA roleplay igra posto pre toga nisam imao priliku da ga igram on mi je dao svoj Account i ja sam na njemu igrao a pre mene je on i to spada u G.P 1.1 ja to tada nisam znao da je to protiv pravila servera i sada znam svoju gresku isto i za G.P 1.4 nisam znao da ne smem da imam 2 naloga sada znam svoje greske i nadam se da ce te mi dati jos 1 sansu na svom Rockstar Accountu na kojem niko nije osim mene ja stvarno volim ovaj Server i voleo bi da ostanem na njemu gde sam i stao molim vas da razmislite.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom