Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Dele

Player
Player
Naslov: Lider za SAHP | Igor Pavlovic
Informacije

1. Vaše ime IRL: Filip

2. Vaše godine: 17

3. Vremenska zona: GMT+1 (Balkan)

4. Prosjek online po danu: 5–10 sati

5. Vaš Discord: delezan

6. Vaše ingame ime: Igor Pavlovic

7. Vaš ID: 85671
Dodatne informacije

8. Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)

9. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Prvi razlog – Iskustvo i poznavanje rada SAHP-a:
Tokom rada u SAHP-u stekao sam iskustvo u patrolama, saobraćajnim kontrolama i reagovanju na rizične situacije. Smatram da razumijem kako organizacija funkcioniše i koje su njene prednosti, ali i problemi koji se mogu poboljšati. Kao lider želim iskoristiti to znanje kako bih unaprijedio rad cijele jedinice.
Drugi razlog – Organizacija i disciplina:
SAHP mora biti primjer profesionalnosti i discipline. Kao lider bih se fokusirao na jasnu hijerarhiju, pravilnu raspodjelu dužnosti i redovne obuke članova. Cilj mi je da svaki član zna svoje obaveze i da se poštuju RP pravila bez izuzetaka.
Treći razlog – Aktivnost i motivacija članova:
Aktivan sam igrač i svakodnevno provodim dosta vremena na serveru. Želim stvoriti tim koji će biti motivisan, aktivan i uključen u RP situacije. Kroz zajedničke patrole, treninge i akcije podizao bih kvalitet RP-a u organizaciji.

10. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Smatram da bi redovne obuke, simulacije realnih situacija (traffic stop, potjere, high-risk intervencije) i bolja komunikacija među članovima značajno podigli nivo RP-a. Takođe bih uveo jasna pravila ponašanja na dužnosti kako bi SAHP uvijek bio profesionalan i realističan, što doprinosi kvalitetu cijelog servera. Trenutni Šerif je Mateja i moram priznati nije baš kako treba... Aktivan je svega 2 sata po danu, rijetko kad ide u akcije, ne pomaže svojim kolegama nego se zeza sa svojim drugarima, u 1 dan je dodao 4 svoja druga u SAHP i dao im svima jako velike činove (27.28.).On je isto razlog zasto zelim postati Serif tj Lider SAHP-a jer ja ne podržavam to što on dodaje svoje prijatelje(stojim strogo iza toga) ja bi gledao svačiji patrol log I po zaslugama bi dao zasluzeni role(čin), takodje, cesto bih izvodio tim na akcije i na neke treninge(To Mateja ne radi) da im objasnim kako se radi pod pritiskom i da se niko ne treba bojati za pomoć. Na kraju, molim administraciju da ozbiljno razmotri moju prijavu. Smatram da imam dovoljno iskustva, volje i vremena da vodim SAHP na pravi način. Moj cilj nije lična korist, već podizanje kvaliteta RP-a, vraćanje discipline i stvaranje ozbiljne, aktivne i profesionalne jedinice. Ako dobijem priliku da postanem Šerif odnosno Lider SAHP-a, potrudiću se da opravdam povjerenje i dam maksimum za organizaciju i server.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom