Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno Krsenje Pravila | 11009

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47023
Players nickname
Ilija White
Suspect ID
11009
Date of violation
Jan 17, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=omQJafDbrb8

Ofye Woo

geng geng
Player
Jeste brat jer sam na serveru koliko 3-4 godine ili koliko već i zadnje je bilo u decembru i prije decembra nisam nekoliko mjeseci nista dobivao, također admini znaju da mi je znalo crashovat tako da većina ovih CL je riješeno a ovo dolje je bilo davno, dok si ti blacklistovan s ostalima koji ti likeaju zalbe i želite namjestiti ban jer evejdujete i umrli ste od nas jučer.
Također dotični je naveo approved zalbe kojenemaju veze s menom toest moji id-om.

Last edited:

gagarin

Player
Player
Jeste brat jer sam na serveru koliko 4-5 godina ili koliko već i zadnje je bilo u decembru i prije toga nisam nekoliko mjeseci nista dobivao, također admini znaju da mi je znalo crashovat tako da većina ovih CL je riješeno a ovo dolje je bilo davno, dok si ti blacklistovan s ostalima koji ti likeaju zalbe i želite namjestiti ban jer evejdujete i umrli ste od nas jučer.
Također dotični je naveo approved zalbe kojenemaju veze s menom toest moji id-om.
decko ko je blacklistovan i ko je umro od vas botova hahahahahhahahah

stefaan

Player
Player
Jeste brat jer sam na serveru koliko 4-5 godina ili koliko već i zadnje je bilo u decembru i prije toga nisam nekoliko mjeseci nista dobivao, također admini znaju da mi je znalo crashovat tako da većina ovih CL je riješeno a ovo dolje je bilo davno, dok si ti blacklistovan s ostalima koji ti likeaju zalbe i želite namjestiti ban jer evejdujete i umrli ste od nas jučer.
gramatika na nivou pre svega

Status
Not open for further replies.
Top Bottom