Pozdrav administraciji, zelim da uradim self report za sve, ako sam prekrsio bilo koje pravilo svestan sam i spreman sam da snosim posledice ako sam nesto uradio, davno sam imao problem sa mladjim bratom koji je dok sam bio u inostranstvu ulazio na nalog i moj i svoj i pravio je naloge itd ali mi je odobreno od strane administracije da igram na main nalogu samo, molim vas ako mozete da mi uradite self report za sve jer ponavljam, zelim da budem skroz cist i da igram a da ne strepim, zelim da ulozim pravi noovac za grand coinse na nalog i ne bih da ulozim a da mi propadne, i da imam familiju. takodje ovim putem zelim da se zahvalim administraciji unapred. Svestan sam da ako je nesto prekrseno na mom nalogu mogu da dobijem ban ili trajni ili na nekoliko dana, ali zelim da budem cist i da igram bez nekog straha. Da jednostavno znam da sam cist. Meni su momci u administraciji rekli da ima posebno self report za sve, ali kada su culi da zelim sve rekli su mi da je ovo jedini nacin da kazem ovako kako jeste , jer to opisuje moju situaciju. Self report za sve, spreman sam na posledice. Hvala jos jednom unapred. ID 19694
Last edited: