Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Fear Rp + Korupcija | Nikola Luther

Status
Not open for further replies.
Your ID
51249
Players nickname
Zonixx Munjaa
Administrators nickname
Nikola Luther
Date
Jan 17, 2026
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/C0DvsAernEo

Zonixx

Player
Player
Dobar dan Administracijo dobio sam fear rp od admina sa razlogom da nemam strah za zivot i da pijem sokove tokom robanja prvo ja nemaam strah za tvoj zivot jer imam licnu biografiju i mogu 2 na 1 drugo admin dolazi sa Mile Bucojevicem i zajedno se vidi da ne znaju pravila brani se sa tim da kacim žalbu ja sam izgubio preko 100 k vrijednosti poput ofarbanog reva metke 3 lui vi pancira oruzija koja zelim da mi se vrate jer je ovo 2 put da gubim stvari radi greške admina i u videu se vidi dje admin prijeti kako ćemi skinut ličku biografiju kako nebi mi se prihvatila žalba na njega čist primjer korupcije i prijetnje i ne znanje pravila skinite mi kaznu vratite stvari i kaznite admine.

Zonixx

Player
Player
Ja mozda jesam prekrsio server pravila poslje licne ali to ne mjenja argument da je jos prihvacena i sve dokle bude se vazi sto znaci da je meni bila u momentu kad me je poslao admin i tu mu sve pada u vodu jer da je bila povucena druga prica

Mikri

Player
Player
Ja mozda jesam prekrsio server pravila poslje licne ali to ne mjenja argument da je jos prihvacena i sve dokle bude se vazi sto znaci da je meni bila u momentu kad me je poslao admin i tu mu sve pada u vodu jer da je bila povucena druga prica
Ma nije samo to bahat je stalno i meni kad dolazi nema pojima ni jedno pravilo nego samo zna rec "Ako mislis da sam donio pogresnu odluku zali se na forum" ili da pogledam na pravilima grada, samo bi se svadio jer nema pametnijih stvari da radi, a da ne govorim koliko puta mi je isto prijetio da cu dobit ban ovo ono. Ovakvim ljudima netrba dat permisije da budu admini jer umisljaju da mogu radit sta oce.

Zonixx

Player
Player
Dje Admin Navara sad stavlja moju žalbu u povučene da bi imalo smisli i misleći da je okej da se izvuče sa korupcijom veoma los potez još prije svega prije donesene ove odluke on meni uklanja biografiju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom