Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal (G.P. 1.1main) Aldin_Vertsappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58636
Players nickname
Vandy White
Administrators nickname
Aldin_Vertsappen
Date
Jan 17, 2026
Time
18:55
Proofs
https://youtu.be/KrVP05yJ2Wc?si=txiNWa3unb3J6VG9

Vandy

Player
Player
povodom izrečene mere zabrane pristupa mom nalogu na Grand RP serveru. Do navedene situacije došlo je u trenutku kada sam se, boraveći kod prijatelja, prijavio na sopstveni nalog koristeći njegov računar. Tom prilikom nije došlo do deljenja naloga, niti je bilo kakvo drugo lice imalo pristup mom nalogu. Aktivnosti su izvršene isključivo od strane mene sa mog naloga. Napominjem da u tom trenutku nisam bio upoznat sa pravilom koje zabranjuje ili sankcioniše prijavljivanje sa drugog računara, te sam postupio nenamerno bez ikakve namere da prekršim pravila servera ili ostvarim neosnovanu prednost. Sa obzirom na navedene okolnosti molim da se predmetna situacija dodatno razmotri kao i da se uzme u obzir da do prekršaja nije došlo sa umišljajem. Izjavljujem da ću u budućnosti striktno postupati u skladu sa svim pravilima i smernicama Grand RP servera. Zahvaljujem se na razmatranju ovog obrazloženja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom