Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66198
Players nickname
Kenan Biske
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jan 14, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/oVGbiC3

Kenan bisanvoic

Player
Player
eh vako draga veca silo ja sam Kenan biske mene je Admin Nikola Armanii banovo na 60 dana radia GP 1.1 jer je moj drug vidio moj email i sifru od granda accaunta preko discorda shere screena i ja sam mu govorio da ne ulazi jer znam da cu ja na kraju biti banovan i on meni nije vjerovo i samo je nastavio dalje i kad sam ja oso off on je mn uso u acc i igrao i kad sam se probudio ulazio u grand vidio sam da sam banovan na 60 dana i uradio sam zalbu i zalbu mi je odbijo pod imenom Abraham Elkhabib eh ja bi opet zamolio i Abraham Elkhabiba i Nikolu Armaniia da se sloze i da me unbanaju jer stvarno se to nece vise dogodit jer sam naucio lekciju i ako sam je od prije znao da se to nesmije ako nije problem da unbana te i puno bi mi znacilo opet cu zamolim molim vas da me unabana te jer stvarno nemogu cekati 60 dana jer mi je grand (rp) omiljena igrica cak primam i da mi uzme te moih zadnjih skupljenih 4miliona i nesto Molim vas da me unaban te da mogu nastavit opet normalno sa rpom Hvala.

HVALA ADMINISTRACIJO STO SE PROCITALA OVO

ROCKSTAR IME:Ghohst_Kenan234

Status
Not open for further replies.
Top Bottom