Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Nemanja Kalabasster
Administrators nickname
Dukat Velascoo
Date
Jan 18, 2026
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1236231/#post-4294817

Alexios Santos

Player
Player
Mislim da je admin donio pogresnu odluku jer se na snimku cuje da je situacija nije od pocetka nego samo kako sam ga ubio sto nije u redu.
ovo je bait-snimak gde su skratili pucanje sa nama i samo stavili kako ga ubijam, a pucali smo se ispred sa njima ...

Popke

🍓
Player
Mislim da je admin donio pogresnu odluku jer se na snimku cuje da je situacija nije od pocetka nego samo kako sam ga ubio sto nije u redu.
ovo je bait-snimak gde su skratili pucanje sa nama i samo stavili kako ga ubijam, a pucali smo se ispred sa njima ...
Evo duzi pov od mene , vidi se kako idete za nama od mosta kod kazina , plus se cujes kako vices kod njega na discordu . Nemoj vise lagat vece admine ...

Alexios Santos

Player
Player
Jel si ovo tamo poslao na sta je admin odlucio ovo sibtrebao tamo da posaljes a drugo vidi se da sam ja tu vec stojao i vec sam pucao na ljude iz policije ti si samo naisao i poginuo samo mozes da se zalis i da dobijemo demorgan nepravedno admin je trebaonda trazi duzi pov a ne da bude korunpiran jer drugacije state ne moze da nas resi...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom