Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14487
Players nickname
Djordje Pilar
Administrators nickname
Alek Shayk
Date
Jan 18, 2026
Time
2:00 AM
Proofs
/

Dysh

Player
Player
Upravo sam imao rp situaciju gde je Alek iskoristio svoju moc sto je admin. Konsultovao sam se sa Nikolom (Nikola Luther) i rekao mi je da pisem ovde iako nemam snimak (Iskreno mislim da Alek ima snimak, ali nece da pokaze posto je napravio gresku). Dakle ovo je bila rp situacija

Situacija:
Na parkingu sam bio sa 2 moja prijatelja i tu je bio Alek kao rp igrac i mi smo tu upali u rp sa njim i napravili smo konflikt izmedju nas (sve po rp-u) nakon cega je on krenuo da prica "Oces da vidis ko sam ja i kakva sam ja glava?" nakon cega smo nas 3 rekli ajde da vidimo koja si ti glava. On se odaljio maltene na izlazu parkinga gde vise nije bila green zona i ja sam ga tu udario kako bismo napravili rp konflikta izmedju nas i on je rekao "E sada ces da vidis koja sam ja glava." i poslao me u Jail na 120 minuta za pravilo CD. Iskreno mislim da je greska to sto je iskoristio AA kako bi on pobedio u toj rp situaciji iako situacija nije bila gotova.

Hvala na citanju! Luka

Status
Not open for further replies.
Top Bottom