Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66367
Players nickname
Gabriel Costello
Suspect ID
44914
Date of violation
Jan 18, 2026
Time of violation
5:24
Proofs
https://streamable.com/3qfnzz

Mila1221

Player
Player
Ovaj pov je ne validan zato sto si ti meni izvadio sotku i plus si pravio vandalizam po gradu zato si i kaznjen motor je tvoj tvoje su tablice ja nisam duzan da dostavljam pov, nemas dovoljno dokaza da me stavlja za fail zato sto si ti skrivio to i bezao i cop bejtao....

Gabriel Costello

Player
Player
brate sam si reko da ces mi staviti kazne i nisi uspeo i nakon 10min ti meni nalupas zvezdice nema logike i plus nisam pravio nikakav vandalizam nego se vozao sa motorom samo neznam u cemu pricas

Mila1221

Player
Player
brate sam si reko da ces mi staviti kazne i nisi uspeo i nakon 10min ti meni nalupas zvezdice nema logike i plus nisam pravio nikakav vandalizam nego se vozao sa motorom samo neznam u cemu pricas
ne nego si malo pre toga CBo i sad skracujes pov na deo gde sam ti napisao kazne, a sve jedno ako accepta napravicu zalbu i kraj ovako me mrzi

Mila1221

Player
Player
Zato ti se ne cuje glas ?????? i plus MGas na discordu ko zna sta si pricao mozda si vredjao server

Rich Meow

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu
Molim vas dostavite POV na kojem se cuje zvuk dok pricate

Imate rok 12 sati

Rich Meow

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu.
Razlog:(igrac nije dostavio pov u datom roku)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom