Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Miki Kristiano

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL : Miroslav
2. Vaše godine : 26
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : 4h do 8h
5. Vaš Discord : mikikristiano
6. Vaše ingame ime : Akeno Sura

7. Vaš ID : 85532

Dodatne informacije

1. Lider za.....Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Zelim biti lider ove specificne organizacije jer zelim da unapredim RP na ovom serveru, shvatam sebe dovoljno odgovornim igracem da mogu da vodim jednu crime organizaciju da izdrzi jedan mandat bez warnova, mozda i dva. Zelim sebe da iskusim u nekom ovakvom izdanju da vidim da li ja to mogu i kako bi to sve izgledalo jer imam planove znam kako se to vodi i mislim da ce sve biti u najboljem redu jer imam ozbiljnu ekipu za vodjenje organizacije i za turfove.
- Zelim biti lider ove specificne organizacije jer mi se mnogo svidja mesto i boja organizacije odlicno sam sve isplanirao kako bih pravio akcije i kako nebi dozvolio state-u da ima dokaze da izvrsi racije na nas.
- Zelim biti lider ove specificne organizacije jer zelim da otezam policiji i fibu da ne pobedjuju svaku akciju oni nego da crime malo bude dominantniji i smatram da ja to mogu i da ce mi moji momci biti od velike koristi jer je i njima to zanimljivo jer ne vole policiju i voleo bih da uhvatimo svakog direktora i nacelnika svakog state da bude makar jednom taoc i da se ponasaju bolje prema postenim ljudima.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Moj savet za bolji RP u organizaciji je taj da se rankovi dobijaju po zasluzi da ne bude MG-a i krsenja pravila. Ne moze preko veze da se dobije rank nikako jer onda nema smisla da iko dolazi u nasu organizaciju jer neko vec preko veze ima rank. Bilo bi previse ozbiljno na akcijama bukvalno hard role play. Nebi niko mogao da vodi akcije sem mene jer sam ja leader i dovoljno sam, aktivan da se sva aktivnost popuni i da ostane i visak. Minimalno godina IC bih primao od 7 a OOC ne bih ni gledao samo ne bih imao toksicne clanove i da imaju 13, godina mogu biti normalni ljudi a ne toksicna deca. Nebi bilo zezanja na akcijama sve bi bilo ozbiljno i isplanirano vec unapred.

RANKOVI

1.Suspend.
2.Newbie.
3.Commander.
4.Grafitti team.
5.Grafitti team leader.
6.Gangster.
7.Old Gangster.
8.Gettho Boy.
9.Turfer.
10.Captain.
11.Under Deputy.