ja sam se puco u ghetu i odjednom me on ubija sa autom
A aleksa12341 Player Player Joined Jan 6, 2026 Messages 24 Sunday at 5:12 PM #1 ja sam se puco u ghetu i odjednom me on ubija sa autom
Peki Marocco Server Administrator Server Administrator Joined Jan 1, 2024 Messages 745 Sunday at 5:12 PM #2 Pregled zalbe u toku
F Ficur Rivas Player Player Joined Mar 7, 2024 Messages 195 Sunday at 5:14 PM #3 decko prvo i osnovno je da ne stojis na sred puta pritom sam samo prosao kroz geto ja ne znam koji je problem tvoj
decko prvo i osnovno je da ne stojis na sred puta pritom sam samo prosao kroz geto ja ne znam koji je problem tvoj
Peki Marocco Server Administrator Server Administrator Joined Jan 1, 2024 Messages 745 Sunday at 5:15 PM #4 Zdravo, Aleksa vaša žalba je prihvaćena. Igrač sa ID-jem 56056 će biti kažnjen za: VDM (Udaranje/ubijanje igraca vozilom je zabranjeno) Hvala vam na prijavi i nadamo se da ćete nastaviti da uživate u igranju na Grandu!
Zdravo, Aleksa vaša žalba je prihvaćena. Igrač sa ID-jem 56056 će biti kažnjen za: VDM (Udaranje/ubijanje igraca vozilom je zabranjeno) Hvala vam na prijavi i nadamo se da ćete nastaviti da uživate u igranju na Grandu!