Poštovani, dobio sam ban za AntiCheat. Odma da kazem niakd nisam iso na nijedan event informal,bizwar,etc. i nikad nisam bio lik koji se puca nego sam uvijek bio pijacar i nista drugo nisam radio, cak ni u areni i ghettu. Vjerujem da je doslo do greske te da me je anticheat slucajno banovao zbog nekog krivog movementa ili neceg slicnog. Naime danas sam usao na server oko 10:20 i bio na pijaci i zabagovalo mi je u mjesto i nisam se mogao kretati ali nije prvi put da mi se to dogodilo pa mi je pukla igrica pa sam pomislio da je mozda do reduxa koji koristim pa sam ga promjenio i sad koristim ovaj: workupload - Are you a human?
To je sad manje bitno ali nemoguce je da me je anticheat banovao ako nikad nisam koristio nista ilegalno, cak sam se javljo supportu na discord serverima koji objavljuju reduxe da verificiram jel redux legalan. Molim da se ovo provjeri i ako treba pristajem na PC-Check ili bilo sta jer stvarno nisam nista uradio niti koristio i nikad se ni jedan igrac nije zalio na mene da cheatujem jer ponavljam nisam ucestvovao u eventima i ostalim stvarima za fam i organizacije.
To je sad manje bitno ali nemoguce je da me je anticheat banovao ako nikad nisam koristio nista ilegalno, cak sam se javljo supportu na discord serverima koji objavljuju reduxe da verificiram jel redux legalan. Molim da se ovo provjeri i ako treba pristajem na PC-Check ili bilo sta jer stvarno nisam nista uradio niti koristio i nikad se ni jedan igrac nije zalio na mene da cheatujem jer ponavljam nisam ucestvovao u eventima i ostalim stvarima za fam i organizacije.