Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
69215
Players nickname
Ante Smmith
Suspect ID
4872
Date of violation
Jan 20, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/YFRTnXvjCWU

Ultista

Player
Player
Vauu,da si dosao kao covek da potrazis da vidis sta sam i ko sam dao bih ti legitimaciju a ne kao seljacina si se ponasao pa si onda upalio snimanje.Kidara umislio nesto pa mi tu kaci pov DAJ MI LEGITIMACIJU

Ultista

Player
Player
Nagovestavam adminu koji gleda ovu zalbu da se gospodin nije ponasao kako treba,kao i njegov drug koji je dolazio tu i govorio mi da ga guzim... s tim u vezi nisam ni hteo da mu dam legitimaciju. Ako ces po rp-u nemas ni ti prava da mi dovodis tu tvoje pajtose da mi se guzite i ometate u radu.

Ultista

Player
Player
ti ko drzavni sluzbenik moras da mi das legitimaciju kada te pitam za nju!
A TI KAO OSOBA KOJA TRAZI LEGITIMACIJU TREBAS DA SE PONASAS KAO COVEK A NE KAO BITANGA DA SE GLUPIRAS I UMISLJAS A ONDA DA UPALIS SNIMANJE I DA SE VRATIS DA SE PONASAS KAO COVEK.

Ante Panther

Player
Player
Zabranjeno je igrati lošu stranu zaposlenika državnih struktura (na primjer: loš policajac, političar) bez biografije RP -a. | UPOZORITI

Ultista

Player
Player
Uz to kada si okacio ovu zalbu vratio si se i podsmejavao se u fazonu vidi novine i vidimo se u drugoj dimenziji.
Nigde ne pise da je zabranjeno ponasati se tako prema takvim kao sto si ti
Zabranjeno je igrati lošu stranu zaposlenika državnih struktura (na primjer: loš policajac, političar) bez biografije RP -a. | UPOZORITI

Ultista

Player
Player
Sto se tice maske maska je zabola, masku naravno skidam i maska mi je u inv,skin je zabo tako da nije moja krivica

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID: 4872 dobit će kaznu za FailRP
( Odbijate da date legitimaciju kao državni službenik )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom