Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed G.P. 6.15 and FearRP I 77200, 76805

Your ID
80390
Players nickname
Pikula Federov
Suspect ID
77200, 76805
Date of violation
Jan 21, 2026
Time of violation
10:24
Proofs
https://youtu.be/ktJf8zWWPr8

PikulaBerlusconi

Player
Player
Dolazim na masinu helijem jer mi izgleda nemoguce da se popne gore na krov osim po zivici.
Nisam isao prvih 2min sto se ne vidi na snimku al u dm mogu poslat. Bojao samse ici na njih 2v1 pa sam cekao dal ce neko doc da ne bude 2v1 nego 2v2.
Kasnije mi dolazi lik i dobrojava od 5 sekundi do 2 sekunde i puca. Prebrzo odbrojava. Skliznem s kuce i popijem sok da bi se osjecao lakse i da bi imao imunitet.
Te se skrivam od ispred da se dodatno izlječim jer sam imao medkit ali ne uspjevam. On i njegov frend skacu s velike visine te me potom odma klrenu pucat bez da su imali
FearRP i izlječili se poslije toga.

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Dostavite POV celog ekrana.
( Imate rok 7 sati )

IlijaCa

Player
Player
Dolazim na masinu helijem jer mi izgleda nemoguce da se popne gore na krov osim po zivici.
Nisam isao prvih 2min sto se ne vidi na snimku al u dm mogu poslat. Bojao samse ici na njih 2v1 pa sam cekao dal ce neko doc da ne bude 2v1 nego 2v2.
Kasnije mi dolazi lik i dobrojava od 5 sekundi do 2 sekunde i puca. Prebrzo odbrojava. Skliznem s kuce i popijem sok da bi se osjecao lakse i da bi imao imunitet.
Te se skrivam od ispred da se dodatno izlječim jer sam imao medkit ali ne uspjevam. On i njegov frend skacu s velike visine te me potom odma klrenu pucat bez da su imali
FearRP i izlječili se poslije toga.
To sam sebe reportas

Top Bottom