1. Informacije
1. Vaše ime u RL: Nikola
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 8–10 sati
5. Vaš Discord: simelaaa
6. Vaše Ingame ime: Lui Alcapone
7. Vaš ID: 77529
Dodatne informacije
1.Lider za.....Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
(Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1.Kroz svoje dosadasnje iskustvo primetio sam da se ova organizacija često svodi samo na osnovne crime aktivnosti, bez pravog plana i nekog cilja. Smatram da Bloods ima ogroman potencijal koji trenutno nije u potpunosti iskorišćen. Kao lider bih se fokusirao na to da organizacija ima jasan pravac, redovne aktivnosti i dobru atmosferu među članovima. Cilj mi je da Bloods bude prepoznatljiva po aktivnoscu, ali i po dobrom druženju i timskom radu.
2.Bio sam deo više organizacija, a u nekima sam drzao poziciju zamenika, što mi je dalo realan uvid u to kako izgleda vođenje jedne crime organizacije. Znam kako se donose odluke, kako se održava disciplina bez pritiska i kako se članovi motivišu da budu aktivni. Smatram da je najbitnije pronaći balans izmedju ozbiljnosti i zabave, jer samo tako organizacija može da bude aktivna i ozbiljna.
3.Crime organizacija ne može funkcionisati bez ozbiljnosti, fokusa i poštovanja medju nama . Kao lider imao bih jasan plan razvoja organizacije. Cilj mi je da svaki član zna svoju ulogu, da postoji red i poštovanje, ali i da se svi osećaju kao deo jedne ozbiljne i jake crime organizacije na serveru.
1.Kroz svoje dosadasnje iskustvo primetio sam da se ova organizacija često svodi samo na osnovne crime aktivnosti, bez pravog plana i nekog cilja. Smatram da Bloods ima ogroman potencijal koji trenutno nije u potpunosti iskorišćen. Kao lider bih se fokusirao na to da organizacija ima jasan pravac, redovne aktivnosti i dobru atmosferu među članovima. Cilj mi je da Bloods bude prepoznatljiva po aktivnoscu, ali i po dobrom druženju i timskom radu.
2.Bio sam deo više organizacija, a u nekima sam drzao poziciju zamenika, što mi je dalo realan uvid u to kako izgleda vođenje jedne crime organizacije. Znam kako se donose odluke, kako se održava disciplina bez pritiska i kako se članovi motivišu da budu aktivni. Smatram da je najbitnije pronaći balans izmedju ozbiljnosti i zabave, jer samo tako organizacija može da bude aktivna i ozbiljna.
3.Crime organizacija ne može funkcionisati bez ozbiljnosti, fokusa i poštovanja medju nama . Kao lider imao bih jasan plan razvoja organizacije. Cilj mi je da svaki član zna svoju ulogu, da postoji red i poštovanje, ali i da se svi osećaju kao deo jedne ozbiljne i jake crime organizacije na serveru.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Moj glavni savet za poboljšanje RP-a unutar organizacije jeste jača međusobna komunikacija i bolja povezanost članova. Smatram da je jako bitno da lider i viši rankovi budu u stalnom kontaktu sa članovima, da se razgovara, planira i rešavaju problemi na vreme. Moj cilj je da uspostavim konekciju sa svakim članom koji uđe u organizaciju, kako bi se svi osećali prihvaćeno i kao deo tima.
U organizaciji neće biti mesta za toksično ponašanje, nepotrebne svađe i nepoštovanje drugih. Okupljaću aktivne i ozbiljne ljude koji su spremni da pomažu jedni drugima. Takođe, bez dobrog poznavanja pravila niko neće moći da postane deo organizacije, jer smatram da je to osnova da organizacija bude ozbiljna.
Plan mi je da kroz svakodnevne aktivnosti gradimo nešto novo akcije, druženja i zajednička planiranja. Želim da svaki član ima priliku da doprinese organizaciji i da se oseća bitno. Samo kroz takav pristup možemo izgraditi jaku, stabilnu crime organizaciju.
4. Rankovi unutar organizacije (1–13)
- New Boy
- Shooter
- Dealer
- Ghetto Boy
- Gangster
- Graffiti Team
- Graffiti Team Leader
- Capo
- Turfer
- O.G.
- Top Dog