Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Lidera Bloods | Zizzy Kamatas

Rejected
Status
Not open for further replies.

zizzy kamata

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Nikola
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: od 6 do 8h
5. Vaš Discord: Zizzy19092
6. Vaše ingame ime: Zizzy Kamatas
7. Vaš ID: 50484

1. Lider za Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.Nakon sto sam bio HC u Marabunti, HC u Ballasima i HC u Familiesima, stekao sam snazno lidersko iskustvo i duboko razumevanje gang roleplaya. Tokom tog perioda fokusirao sam se na kreiranje novih RP scenarija, pomaganje novim igracima da steknu iskustvo i obezbedjivanje da RP ostane zabavan i zanimljiv. Zelim da nastavim da doprinosim serveru.

2. U ovom mandatu zelim jos vise da unapredim kreativnost. Takodje zelim da obezbedim da Bloods ostane aktivna tokom kasnih nocnih sati , jer nocni igraci cesto nemaju dovoljno aktivnosti. Nocni eventi dok sam bio HC bili su veoma uspesni i drzali su igrace aktivnim i zabavljenim.

3.Biti lider je stresno, ali takodje donosi odgovornost, uzbudjenje i napredak. Uzivam u motivisanju ljudi, stvaranju uspomena i cinjenju servera zabavnim za igranje, umesto da bude repetitivan. Moj cilj je da Bloods bude gang u koji clanovi vole da se budu, gde se osecaju cenjeno i ostaju aktivni, uz odrzavanje jakog RP-a i discipline.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

1.Jak fokus na timski rad i kvalitetan roleplay
2.Redovne RP price i situacije bazirane na prici
3.obavezno ucestvovanje u server eventima
4.bonusi i nagrade za pobede na eventima
5.strogo provodjenje pravila i disciplina
6.Maksimalan sprey profit svakog sata

Rankovi:

13. Leader
12. CO-Leader
11.Hitman
10.OG