Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
63239
Players nickname
Bogi Otto
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Jan 21, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1236597/

Bogi Kaizen

Player
Player
Poštovani,

Želeo bih da se obratim povodom odbijene aplikacije za admina i da objasnim situaciju koja se dogodila prošle godine.

Dana 20. januara sam podneo aplikaciju za admina i tada sam u aplikaciji naveo da imam 14 godina, iako u tom trenutku još uvek nisam imao 14. Razlog za to nije bila loša namera, već moje tadašnje uverenje da sa 13 godina nije moguće postati admin. Zbog toga sam naveo 14 godina, misleći da će aplikacija biti razmatrana tek nakon 15 dana, do kada bih već napunio 14 godina.

Međutim, aplikacija je prihvaćena 22. januara, pre mog rođendana, što nisam očekivao. Moj pravi datum rođenja je 07.02.2011. godine.

Želim da naglasim da mi nije bila namera da obmanem administraciju, već je u pitanju bila greška i loša procena sa moje strane. Svestan sam svoje odgovornosti i iskreno se kajem zbog tog postupka.

Ukoliko je potrebno, spreman sam da dostavim dodatne dokaze o godinama ili da se javim putem Discorda.

Hvala vam na vremenu i razumevanju.
Srdačan pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom