Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54169
Players nickname
Harun
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Jan 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/rockstar-acc-DmXNNQ6#UgkHL9t

Harun54

Player
Player
Poštovana administracijo,
ovim putem podnosim žalbu povodom bana koji sam dobio zbog kršenja pravila G.P 1.1 i G.P 1.4. Želim da budem potpuno iskren i detaljno objasnim cijelu situaciju, bez umanjivanja svoje odgovornosti.

Moj drug u početku nije znao samostalno napraviti account na serveru, te sam mu ja, iz dobre namjere, pomogao i napravio prvi account kako bi mogao zaigrati. Nakon određenog vremena, on je zaboravio šifru tog accounta i više nije mogao pristupiti igri. Umjesto da se obratimo administraciji za pomoć oko povrata naloga, ja sam pogriješio i napravio još jedan account kako bi on mogao nastaviti igrati.

Taj drugi account je on koristio neko vrijeme, a kasnije sam i ja pristupao tom accountu. Time sam svjesno ili nesvjesno ušao u igranje na twink nalogu, što predstavlja direktno kršenje pravila G.P 1.1. Tek nakon kazne sam u potpunosti shvatio težinu tog prekršaja i činjenicu da sam tim postupkom narušio pravila servera i povjerenje administracije.

Iskreno se izvinjavam administraciji i cijeloj zajednici zbog svog postupka. Nije mi bila namjera da zloupotrijebim sistem, steknem prednost ili izbjegnem pravila, već sam postupio nepromišljeno i pogrešno, ne razmišljajući o posljedicama.

Svjestan sam da neznanje ili dobra namjera ne mogu biti opravdanje za kršenje pravila i u potpunosti prihvatam odgovornost. Ovaj ban mi je bio jasna lekcija i natjerao me da ozbiljno sagledam svoja djela i način na koji sam postupao.

Želim posebno naglasiti da mi ovaj server zaista mnogo znači. Smatram da je projekat izuzetno kvalitetan, dobro organizovan i jedan od rijetkih servera gdje se vidi trud administracije, stabilnost sistema i ozbiljan pristup RolePlay-u. Upravo zbog toga mi je izuzetno žao što sam svojim postupkom doveo sebe u ovu situaciju i prekršio pravila na projektu koji iskreno cijenim.

Ovim putem obećavam da se ovakva situacija nikada više neće ponoviti. Ubuduće ću striktno igrati samo na jednom, svom ličnom accountu, poštovati sva pravila servera i, u slučaju bilo kakvog problema, obratiti se isključivo administraciji.

Spreman sam prihvatiti bilo kakvu dodatnu mjeru, uslov ili probni period ukoliko administracija smatra potrebnim, samo kako bih dobio još jednu priliku da pokažem da mogu biti korektan i odgovoran igrač.

prvobitni rockstar acc

Želeo bih da dobijem unban prekrsio sam pravilo G.P 1.1
Svestan sam da je nalog isključivo moj i da sam pogrjesio al izvinjavam se,igro sam na twinku a on na mainu zelio bi dobiti unban moj ID je (54169).
Zao mi je sto se sve vako izdesavalo i volio bi zaigrat opet naravno ako date prvenstveno pisem po 17 put u nadi da ce se napokon i meni dan smilovat za unabanom,odbijen sam 2 puta jer nisam dao prvobitni rockstar acc nadam se da je ovaj pravi.
Rockstar: HARUIX99
U prosloj zalbi ste mi rekli da ostavim sliku ili video kako imam pristup mom rockstar nalogu.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Odbijeno svaka naredna zalba na istu temu smatrat ce se kao spam zalba
( Netacna informacija social cluba opet )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom