Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4872
Players nickname
Djole Smith
Suspect ID
54363 i 72546
Date of violation
Jan 22, 2026
Time of violation
19:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=WuO-PsRy0fc&feature=youtu.be

Ultista

Player
Player
Jos pre samog pocetka snimanja kolega Sime Pluxury i ja smo rekli doticnim osobama da se pomere jer nas ometaju (Mozete proveriti sa njim)
Nakon sto su se napravili kao da nas nisu culi ukljucio sam snimanje i trazio pomoc kako bi nam omogucili da radimo normalno.
Sve ostalo se vidi na snimku,bahato i bezobrazno ponasanje, prave se mafijasi.
Zelim da nagovestim da ovo nije prvi put da smo na ovaj nacim ometani da radimo svoj posao,ovakvo ponasanje od strane ostalih gradjana je vec postala rutina u prethodnih par dana. Ne mogu da garantujem da su iste osobe, ali svakako svako vece nas neko ometa u vrsenju nase duznosti.
Ako je potrebno imam i smo,al gde je doticni sa brojem 72546 uleteo u prostoriju pored gde sam bio sa kolegom da se konsultujem upao i poceo da se dernja.
Molim za adekvatnu kaznu ovakvim osobama. Hvala.

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu.

Od 1:19 do 1:23 se ne čuje zvuk iz igre. Dostavite duži POV.

Rok: 12h

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaćeno

ID 72546 će dobiti kaznu za G.P 6.12 zbog uznemiravanja zaposlenih u EMS-u tokom obavljanja dužnosti i neprikladnog ponašanja.
ID 54363 će biti kažnjen za G.P 6.12 zbog pokazivanja neprikladnog ponašanja u odnosu na zaposlenike EMS-a.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom