Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved | NG | Korumpirana Biografija | Alek Shaykk | 56828 |

Status
Not open for further replies.

Alek Shayk

Player
Player
Organizacija: National Guard

Ime: Alek Shaykk
Starost: 39
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Richman
Pol: Muško
Boja očiju: Smedja
Boja kose: Belo
Tetovaže: Svuda po tijelu
Prednosti: manipulator, Diskretan i fizički spreman
Slabost:Nepoverljiv,zao,sebičan i pohlepan

Životna priča 100+ reči
Alek Shayk je od malih nogu bio ukljucen u kriminalne aktivnosti poput kradja, pljacki i reketiranja. Kao maloletnik vise puta je završio na robiji, gde je naucio kako korupcija izgleda, zastita i trgovina informacija. Robija ga nije slomila vec ga je skroz promenila. Nakon izlaska nastavio je sa ozbiljnijim krivicnim delima, ukljucujici krijumcarenje oruzjija i saradnju sa organizovanim kriminalnim grupama. Ulazak u Nacionalnu Gardu bio je planski potez ostvaren preko veza i falsifikovanih fajlova,dokumenta. Unutar sistema nastavio je korupciju, zloupotrebljavao polozaja, prikrivao ilegalne poslove i gradio licnu moc.Bez skrupula je koristio autoritet da kontroliše ljude, tokove novca i strah.

Priča o karijeri: 100+ reči
Poceo sam kao obican vojnik u vojsci. Najnzi cin. Onaj koji cisti oruzje. Nosi opremu i cuti. Tada niko nije obracao paznju na mene. Nisu znali da ne planiram da ostanem na dnu. U vojsci sam brzo shvatio da ne napreduju najcasniji. Vec oni koji znaju kako da iskoriste sistem. Dok su drugi slepo sledili pravila. Ja sam trazio rupe u njima.
Kontakti. Usluge. Prljavi dogovori postali su deo moje karijere. Jednima sam sredjivao zastitu. Drugima sklanjao probleme. Sve ima svoju cenu. Vremenom je ime Alek Shayk pocelo da se izgovara tise. Nisam simbol discipline. Vec straha. Uniformu ne nosim zbog casti. Vec zato sto mi daje moc. I dalje sam u sluzbi. Jer u ovoj vojsci svi znaju. Lakse je imati me na svojoj strani nego protiv sebe.

Ishodi

1. Alek moze da se ponasa bahato i vrijedja clanove state/crime/civile jer ne voli ljude.Takodje da odbije da da legitimaciju state/civili.
2. Alek moze da ide sam protiv dvoje. (Ne plasi se 2 uperena oruzja).
3. Alek moze ici u geto (pljacka,saradjuje sa kriminalcima ili clanovima porodice).
4. Alek može slomiti kamericu ( /me,/do,/try komande ), primati mito do 100.000$ i preuzimati ilegalne predmete.
5. Alek može nositi bilo koju masku,undercover uniformu ili pancir dok je na dužnosti – vrlo je obučen i često bira uniformu za odredjene akcije.
6. Alek sa revolverom može skupljati predmete s poda, pružati prvu pomoć, pretraživati osobu (s bilo koje strane), koristiti PDA, voziti i izbacivati ili ubacivati ljude iz vozila.

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom