Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna biografija | Kosta Excalibur | 69041

Rejected
Status
Not open for further replies.

lux12_

Player
Player
Ime: Kosta Excalibur
Pol: Muski
Starost:15
Rasa: belac
Nacionalnost: srpsko pravloslavna
Mesto rođenja: Paleto Bay
Otac: Aleksandar Excalibur
Majka: Jelena Excalibur
Težina:89kg
Visina:190cm
Boja očiju:braon
Boja kose: bela
Tetovaže: na obe ruke sem na sakama
Prednosti: Snalazljiv, Dobar pucac, dobar poznavalac pravila
Slabost: Imam kratke zivce.

Životna priča: 200+ reči:
  1. Ja se zovem Kosta Excalibur i rodjen sam u Paleto Bayu. To je malo mesto na severu gde nema puno desavanja i gde se svi znaju. Odrastao sam u normalnoj porodici koja nije imala previse para ali smo ziveli mirno. Kao dete sam provodio puno vremena napolju sa drugovima iz kraja. Voleo sam da setam po gradu i oko mora. Skola mi nije uvek bila zanimljiva i nisam bio najbolji ucenik, ali sam isao redovno i trudio se koliko sam znao. Kako sam rastao poceo sam da primecujem da i u malom mestu ima problema. Video sam ljude koji su pravili lose odluke i to me je naucilo da moram da pazim sta radim. Imao sam i ja gresaka ali sam iz svake pokusao nesto da naucim.

2. Paleto Bay me je naucio da budem strpljiv i snalazljiv. Znam da zivot nije lak i da moram sam da se borim za sebe. Moj cilj je da imam bolju buducnost i da napravim nesto od sebe, bez obzira odakle dolazim.Moj cilj je da odem dalje u zivotu i da napravim nesto od sebe. Ne zelim da ostanem ceo zivot na istom mestu. Verujem da uz trud i dobru volju mogu da uspem i da imam bolji zivot nego sto sam imao kao dete.

Ishodi:
1- Kosta sme da ide 2v1.(3v1 NIKAKO!!).
2- Kosta sme da dize sa puskom u ruci ( kratka i rev).
3-Kosta sme da vozi sprotski auto po planini ( do 60km/h ).
4-Kosta sme da rukuje sa heavy oruzjem ( heavy sniper ).
5-Kosta sme da pokupi stvari sa poda sa puskom u ruci.
Hvala na citanju, Kosta Excalibur;).

Refko Navaro

Player
Player
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija POVUCENA Krsenje SRV pravila. Mozes novu pisati za 7d.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom