Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Licna biografija | Kosta Excalibur | 69041

Status
Not open for further replies.

lux12_

Player
Player
Ime: Kosta Excalibur
Pol: Muski
Starost:15
Rasa: belac
Nacionalnost: srpsko pravloslavna
Mesto rođenja: Paleto Bay
Otac: Aleksandar Excalibur
Majka: Jelena Excalibur
Težina:89kg
Visina:190cm
Boja očiju:braon
Boja kose: bela
Tetovaže: na obe ruke sem na sakama
Prednosti: Snalazljiv, Dobar pucac, dobar poznavalac pravila
Slabost: Imam kratke zivce.

Životna priča: 200+ reči:
  1. Ja se zovem Kosta Excalibur i rodjen sam u Paleto Bayu. To je malo mesto na severu gde nema puno desavanja i gde se svi znaju. Odrastao sam u normalnoj porodici koja nije imala previse para ali smo ziveli mirno. Kao dete sam provodio puno vremena napolju sa drugovima iz kraja. Voleo sam da setam po gradu i oko mora. Skola mi nije uvek bila zanimljiva i nisam bio najbolji ucenik, ali sam isao redovno i trudio se koliko sam znao. Kako sam rastao poceo sam da primecujem da i u malom mestu ima problema. Video sam ljude koji su pravili lose odluke i to me je naucilo da moram da pazim sta radim. Imao sam i ja gresaka ali sam iz svake pokusao nesto da naucim.

2. Paleto Bay me je naucio da budem strpljiv i snalazljiv. Znam da zivot nije lak i da moram sam da se borim za sebe. Moj cilj je da imam bolju buducnost i da napravim nesto od sebe, bez obzira odakle dolazim.Moj cilj je da odem dalje u zivotu i da napravim nesto od sebe. Ne zelim da ostanem ceo zivot na istom mestu. Verujem da uz trud i dobru volju mogu da uspem i da imam bolji zivot nego sto sam imao kao dete.

Ishodi:
1- Kosta sme da ide 2v1.(3v1 NIKAKO!!).
2- Kosta sme da dize sa puskom u ruci ( kratka i rev).
3-Kosta sme da vozi sprotski auto po planini ( do 60km/h ).
4-Kosta sme da rukuje sa heavy oruzjem ( heavy sniper ).
5-Kosta sme da pokupi stvari sa poda sa puskom u ruci.
Hvala na citanju, Kosta Excalibur;).

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom