pregledate pov bez ic razloga me ubija cist 6.15 decko bejta po serveru sve rediom ispred svake kuce stane i beita namerno resite ovakve igrace
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!grgecipregledate pov bez ic razloga me ubija cist 6.15 decko bejta po serveru sve rediom ispred svake kuce stane i beita namerno resite ovakve igrac
Objavi full video od početka situacije, vidi se da si izrezo video da namjestis demorgan. Brojali ste nam i imali smo svako pravo pucati jos prije 2 minute + uperio si pusku u mog druga imam ti svako pravo brojat da se skloniš + radiš MG. Također reportuješ svog druga koji je reko retarde...pregledate pov bez ic razloga me ubija cist 6.15 decko bejta po serveru sve rediom ispred svake kuce stane i beita namerno resite ovakve igrace
drug nije reko retarde nego repardo. Momak iza meneObjavi full video od početka situacije, vidi se da si izrezo video da namjestis demorgan. Brojali ste nam i imali smo svako pravo pucati jos prije 2 minute + uperio si pusku u mog druga imam ti svako pravo brojat da se skloniš + radiš MG. Također reportuješ svog druga koji je reko retarde...
Neka tvoj drugarko stavi full pov kako ste nam brojali i neka admini slobodno uspore video, čuje se ret ne rep.drug nije reko retarde nego repardo. Momak iza mene
rak sineNeka tvoj drugarko stavi full pov kako ste nam brojali i neka admini slobodno uspore video, čuje se ret ne rep.
Brojali ste nam, okači cijeli pov a ne da izrežete početak i namještate demorgane + kako je to brojanje bez razloga vi ste nam već brojali i lik uperuje pištolj u mog frenda oprosti da to netko napravi u rl ja ga nebi samo gledao ako sam naoružan također...Cuje se ljepo repardo da ga zove i nakon par sekundi ti je i pokazao na tu osobu koju je zvao ne vidi se tu nikakvo vrjeđanje prema tebi ,a vi ste brojali na ulici bez razloga i to vam je cisti gp 6.15
Slazem se!Brojali ste nam, okači cijeli pov a ne da izrežete početak i namještate demorgane + kako je to brojanje bez razloga vi ste nam već brojali i lik uperuje pištolj u mog frenda oprosti da to netko napravi u rl ja ga nebi samo gledao ako sam naoružan također...