zelim cijeli pov jel se temaju barcode ili berlusconi jer su prvo bili u velikoj pa u maloj a barcode je bia tu gore i kako su prosli od njih a vidi se da su u velikoj
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Izgleda si pod uticajem nekih supstanci pa si zaboravio da igraci u zoni i van zone nemogu videti jedni druge ...zelim cijeli pov jel se temaju barcode ili berlusconi jer su prvo bili u velikoj pa u maloj a barcode je bia tu gore i kako su prosli od njih a vidi se da su u velikoj
nemam ja nista sumljivo bilo je 15v4 nego je do toga sta se timate momcinista sumnjivo na pov osurili vas momci kolko ja vidim na tom snimku
deda timate se to svi znajunista sumnjivo na pov osurili vas momci kolko ja vidim na tom snimku
a jel isto nije sumnjivo kad kampate roof da ne vidite barcode na mid roofu? kad puca vendetu? pritom barcode i pusa ljude za vas ocajni ste dedanista sumnjivo na pov osurili vas momci kolko ja vidim na tom snimku
kakva ljubomora dedaljubomora je teska stvar kad nesto covek ne moze da postigne on mora da bude ljubomoran dalje od inf necete videti
Ja mislim da vam je samo falio GOAT GrandRP pucanja sussy i da je dovoljno da se zarolla da bi ocistio citavu mapu ali senemam ja nista sumljivo bilo je 15v4 nego je do toga sta se timate momci
pa sussy barem zna nesto zarazliku od ljudi koji se timaju i dijele 30 rp tiketa na 2 femaJa mislim da vam je samo falio GOAT GrandRP pucanja sussy i da je dovoljno da se zarolla da bi ocistio citavu mapu ali se
smilovao pa nije hteo da dodje jer je mnogo jak pucac da bi winao solo RP Tikete
uz postovanje prema vasoj familiji, dobro je sto si rekao “barem zna nesto” nadam se da si mislio na to da je neznalac ali ima otprilike 2-3 mozdane celije pa moze da se kaze “barem zna nesto”. A to za 30 rp tiketa unajmite sussya da doxxa ljude i da ih ucenjuje za tiketepa sussy barem zna nesto zarazliku od ljudi koji se timaju i dijele 30 rp tiketa na 2 fema
ti sine stvrano ne znas sta pricas bolje sutiuz postovanje prema vasoj familiji, dobro je sto si rekao “barem zna nesto” nadam se da si mislio na to da je neznalac ali ima otprilike 2-3 mozdane celije pa moze da se kaze “barem zna nesto”. A to za 30 rp tiketa unajmite sussya da doxxa ljude i da ih ucenjuje za tikete
PS pokazao se dobar u tome pa kad je vec mogao doxxat iz zajebancije neka doxxa i za neki dobitak
Koliko su opasniizelim cijeli pov jel se temaju barcode ili berlusconi jer su prvo bili u velikoj pa u maloj a barcode je bia tu gore i kako su prosli od njih a vidi se da su u velikoj
dobro sine, sledeci put se sa rukama i mozgom pojavi u krugu ne da padate kao krpeti sine stvrano ne znas sta pricas bolje suti