Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Suspect ID
2473
Date of violation
Jan 23, 2026
Time of violation
01:48
Proofs
https://youtu.be/ZxeFtdMr6K8

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Sve u POV.
a sto dolazis do drugih igraca i izazivas ih jesi toliko da ne pisem da mi se ne uvrijedis da to radis i posle kad te ubiju places ko mala beba niko ti nije kriv sto izazivas druge igrace na prelijepom projektu takve ko sto si ti i to rade treba banati sa prelijepog projetka da dobiju blacklistu da se ne moze te nikad vrati ti na ovom prelijepom projektu i da vam se ne da mogucnost vise da zaigrate vise na prelepom projektu :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Tungsten

Player
Player
Zeljo vidis da te przi Diego kako ne kontas :ROFLMAO: Rece ti covijek da si MDMA produkcija a ti mislis na mene. E moj Zeljo od kad si fail-ao jako od tad me ne gotivis uopste :/ Bio si dobar jedno vrijeme al svemu dodje kraj :/

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Zeljo vidis da te przi Diego kako ne kontas :ROFLMAO: Rece ti covijek da si MDMA produkcija a ti mislis na mene. E moj Zeljo od kad si fail-ao jako od tad me ne gotivis uopste :/ Bio si dobar jedno vrijeme al svemu dodje kraj :/
a jesi glup nemas 2 grama mozga :ROFLMAO: stavi naocare pa vidi ko me je napiao ja i diego imamo postavanje prema jednom drugom a ti nemas od nikoga 🤪:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Boze gospode sta ti kacis, covek se sprda po grandu ti ko najveci bezkicmenjak snimas kako lik ladi jaja u igrici kao da ti je duzan pare. Nigde nema G.P. 6.15 jer ti je brojao 5 sekundi a ti nemas straha za svoj zivot i stojis u mestu kao da si se usro pa ne smes se pomeris.
pa covjek nema 2 grama mozga ide po grandu izaziva druge igrace i kad ga ubiju kmeci na forumu hahahaha

Zeljko Secondigliano

Player
Player
pa ja te ne govivim odavno a za ono sto si me okacio za failrp ja sam tovidio tek sjutri dan toliko me je uvo za tu tvoju zalbu hahaha

Zeljko Secondigliano

Player
Player
polako samo vrati cu se ja nego sam otisao na odmor pa cu da vas jebem u zdrav mozak takve ko sto si ti a i da se ne vratim imam prijatelje u state i u crime pa ce oni umjesto mene kad ti budu uperene 50 pusaga na glavu da vidimo oces li njih kacis :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Status
Not open for further replies.
Top Bottom