Igrač je stavio pov koji nije od početka situacije, brojali su nam imali smo svako pravo da ih ustrjelimo ali smo mislili da možemo rješiti govorom. Također nakon nekoliko vremena igrač je opet uperio pištolj u mog prijatelja te kada je spustio pištolj ja sam mu verbalno rekao da ode odavde (već su nam brojali te opet uperuje pištolj), kada sam izbrojao 5 sekundi igrač nije imao straha za svoj život te sam ga elektrošokirao kako slučajno nebi opet uperio pištolj i ustrijelio ga.
( nigdje u pravilima ne piše kako je upotreba tejzera failrp ako sam "civil")
+ fail rp nebi trebao biti jer je igrač spustio pištolj sa glave mog prijatelja te ja nisam imao niti jednu pušku na glavi da bih se trebao bojati iskoristiti tejzer.
Također mislim da je admin trebao tražiti cijeli pov jer se jasno vidi kako je igrač izrezao video i dostavio pola situacije kao dokaz, dok u drugim žalbama normalno traži duži pov.
Moj pov kako su nam brojali:
( nigdje u pravilima ne piše kako je upotreba tejzera failrp ako sam "civil")
+ fail rp nebi trebao biti jer je igrač spustio pištolj sa glave mog prijatelja te ja nisam imao niti jednu pušku na glavi da bih se trebao bojati iskoristiti tejzer.
Također mislim da je admin trebao tražiti cijeli pov jer se jasno vidi kako je igrač izrezao video i dostavio pola situacije kao dokaz, dok u drugim žalbama normalno traži duži pov.
Moj pov kako su nam brojali: